måndag 22 augusti 2011

Helg v 33, 2011

Kuling och ösregn fredag till lördag hindrade oss inte att åka till Adastra. Det är väldigt mysigt att höra hur regnet piskar och vinden viner om man vet att man ligger tryggt. Vi låg alltså kvar i hamnen första natten.
På lördagen fortsatte regnet på dagen så vi åkte in till Norrtälje för att gå på Pythagoras industri-museum. De gjorde till 1964 tändkulemotorer. Vi hade en sådan tur att det var Phytagoras-dagen så det var en hel del extra att titta (och lyssna) på. Bland annat stod ca 10 tändkulemotorer och dunkade på gården. Ska se om jag kan få över en video senare.
På kvällen tog vi oss ut till Lidös östhamn i regn men det klarnade upp under natten och på söndagen hade vi en underbar sommardag med bad och båtbygge. Jag fortsatte med teaken i sittbrunnen framgångsrikt medan Magnus mindre framgångsrikt försökte få ett knippe om ca 10 kablar genom ett kabelrör. Vi måste nog dela upp bunten som består både av antenner till VHF mm och el till lanternor för att få igenom den. Elkablarna får gå genom röret så får vi hitta någon annan dragning för antennerna som det inte är så bråttom med. Fortsättning på lördag om det är bra väder annars ska vi bara joura (Cia) eller festa (Magnus) nästa helg. Hoppas på vädret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hurra, jag var besökare nummer 88.000! Hoppas att ni får en härlig helg!